Webdesignersplein

Webdesign offertes vergelijken

Je vraagt meerdere webdesign offertes aan. Maar waar moet je op letten tijdens het vergelijken?

Offertes vergelijken, waar let je op?

Bij het vergelijken van een webdesign offerte heb je vaak de neiging om te kiezen voor de voordeligste. Vooral bij dit soort offertes is het belangrijk om hiervoor je tijd te nemen om ze inhoudelijk naast elkaar te leggen. Logischerwijs laat je je vaak leiden door de prijs, maar let ook op onder andere de inhoud van de offertes, de ervaring en op de afgeronde projecten van een webdesign bureau. Op deze manier kun je een weloverwogen besluit nemen.

Webdesign research

Wanneer je offertes hebt ontvangen van verschillende webdesign bureaus hebt is het belangrijk om enige research te doen naar de organisatie. Analyseer de website van het bureau en bekijk zowel de lopende- als de afgeronde projecten. Indien het webdesign bureau klantenbeoordelingen heeft: lees deze nauwkeurig door en trek je conclusies.

Ben je op zoek naar een zakelijke bedrijfswebsite met een rustige huisstijl of wil je een website met juist felle kleuren dat er direct uitspringt? Dit zijn punten waarop je kunt letten in de recente opdrachten van een webdesign bureau. Staan er geen projecten tussen die aansluiten bij jouw wensen en ideeën? Dan weet je dat dit bureau waarschijnlijk niet de meest logische keuze is.

Rolverdeling

Bespreek met de webdesigners van tevoren een duidelijke rolverdeling. Wil je alles uit handen geven en de webdesigners de vrije hand geven of wil je zelf ook enige inbreng hebben? Op basis van jouw wensen en eisen kunnen de webdesigners een mooie website voor je maken.

website-design

Functionaliteit

Voordat je in zee gaat met een webdesign bureau is het verstandig om eerst een lijstje te maken met de functionaliteiten die jij graag op je website wilt hebben. Je wilt tenslotte niet voor functies gaan betalen die je later niet zult gaan gebruiken.

Webdesign besturingssysteem

Je wilt je website natuurlijk blijven onderhouden. Zo nu en dan een blog schrijven of wat afbeeldingen toevoegen. Wanneer je al enige ervaring hebt met een bepaald CMS kan dit je uiteindelijk geld besparen doordat je deze aanpassingen zelf kunt verrichten. Een CMS is een systeem dat wordt gebruikt om de inhoud van een site te beheren. Doordat je simpele aanpassingen zelf kunt doen hoef je hiervoor niet de webdesigners in te schakelen. Want wanneer zij voor jou aan het werk moeten is dit vaak niet geheel kosteloos.

De webdesign bureaus uit ons netwerk maken uitsluitend gebruik van WordPress. Dit CMS staat bekend om haar gebruiksvriendelijkheid en is dus erg laagdrempelig. Andere voordelen is dat het een gratis besturingssysteem is waardoor het een erg populair CMS is.

Wil je meer informatie? Onze webdesigners vertellen je er graag meer over.

Kostenplaatje webdesign

Als je praat over webdesign kijk je naar twee soorten kosten. De eenmalige kosten en de terugkerende kosten:

Eerlijke prijzen

Onder de eenmalige worden de kosten verstaan die je betaalt wanneer het webdesign van je website is afgerond. Deze prijzen zijn van tevoren afgesproken en je zult dus niet te maken krijgen met onverwachtse extra kosten in de offertes.

Onderhoud van je website

Wanneer alles is geregeld rondom het webdesign is moet je website natuurlijk goed onderhouden worden. Dit zijn ook wel de terugkerende kosten, hieronder vallen bijvoorbeeld het huren van je domeinnaam en de hosting. Hosting betekent dat je website via een server in verbinding staat met het internet.

Mocht het voorkomen dat je website een foutmelding geeft, dan staat de webdesigner voor je klaar om het probleem op te lossen. Vaak worden deze kosten opgenomen in een onderhoudscontract zodat je voor een bepaalde afgesproken periode verzekerd bent van professioneel onderhoud aan je website.

Klantenbeoordelingen

Voor onze stichting wilden wij een goed vindbare website laten maken. Ik heb zelf enige ervaring met wordpress, dit cms had dus mijn voorkeur. Ik heb webdesign offertes kunnen vergelijken en…

beoordeling

Dhr. Mijsberg uit Vlijmen

Ik ben dankzij deze website in aanraking gekomen met webdesigners in mijn woonplaats. Ik heb meerdere webdesign offertes kunnen vergelijken waarna ik een mooie website heb laten maken…

review

Mevr. Bastiaense uit Apeldoorn

Ik wilde een unieke mooie site laten maken. Het resultaat is een website die mijn verwachtingen heeft overtroffen! De webdesigners dachten goed mee en kwamen met goede tips en adviezen, ik.…

klant

Mevr. Westermann uit Lemmer

Duidelijk vermeld wat ik graag wilde, een duidelijke deadline waarop de site online moest zijn, snel webdesign offertes gekregen en bij problemen zijn de designers snel bereikbaar voor hulp. Vergelijken...

reviews

Dhr. Demmendaal uit Woerden

woman

Een vergelijker is rijker

Wil je een goedkope website laten maken en ben je op zoek naar een betaalbaar webdesign bureau? Vraag dan meerdere webdesign offertes aan via het contactformulier. Door deze offertes te vergelijken vind je een betaalbaar webdesign bureau om je website te laten maken!

  • Meerdere offertes vergelijken
  • Professionele webdesigners
  • Uitsluitend erkende webdesign bureaus
  • Geld besparen op je nieuwe website
  • Transparante aanpak
  • Vriendelijke helpdesk

Webdesign offertes aanvragen

Wil je een website laten maken en webdesign offertes vergelijken? Dan zit je goed!